Voorzetrolluiken plaatsen Aalst | Louis Fenêtre
Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Voorzetrolluiken plaatsen? Geen breekwerk nodig.

Hoe voorzetrolluiken plaatsen? Snel en eenvoudig

In tegenstelling tot inbouw- en opbouwrolluiken zijn er bij voorzetrolluiken geen breekwerken nodig. De rolluiken worden in een raamkozijn tegen de gevel aan geïnstalleerd. Kies voor het kozijn hetzelfde materiaal als je ramen, zo valt de kast niet zo hard op aan je gevel.

Nog een van de pluspunten is dat voorzetrolluiken plaatsen helemaal niet veel tijd in beslag neemt. Als handige Harry monteer je de rolluiken op maximaal 2 uur.

Louis Fenêtre rolluiken: elektrische of handmatige bediening

Voor de bediening van een rolluik zijn er twee mogelijkheden. Of je gaat voor een elektrische bediening, of je kiest de handmatige methode. Bij voorzetrolluiken plaatsen moet je op voorhand nadenken voor welk soort bediening je gaat.

  • Handmatig: dit soort bediening is meestal aan de hand van een slingerstang of een lint. Je trekt aan het lint om het rolluik te laten zakken of omhoog te trekken.
  • Elektrisch: het rolluiksysteem is voorzien van een motor. Op die manier kan je op basis van een schakelaar het rolluik bedienen. Een simpele druk op de knop zal het rolluik naar boven of beneden laten gaan.

Hoe je rolluiken onderhouden?

Je gaat voorzetrolluiken plaatsen? Verleng de levensduur van je rolluiken en maak twee keer per jaar tijd voor een grondige schoonmaakbeurt. Hoe beter je je rolluiken onderhoudt, hoe langer ze zullen meegaan. Je reinigt je rolluiken best met een zacht sponsje en een sopje met wat allesreiniger. Gebruik geen schuurspons, en zorg ervoor dat er geen bijtende stoffen in het schoonmaakproduct zitten. Anders zou je de wax van de lamellen kunnen aantasten. Denk tijdens de schoonmaakbeurt niet enkel aan de buitenkant van de voorzetrolluiken, maar neem de binnenkant ook mee in je schoonmaakbeurt.

Voorzetrolluiken plaatsen op je bestaande ramen? Kies voor Louis Fenêtre en verzeker jezelf van kwaliteitsrolluiken aan de beste prijs! Zelf opmeten, snel en eenvoudig bestellen, snelle beschikbaarheid, zelf afhalen, zelf plaatsen, met Louis Fenêtre betaal je geen overbodige kosten. Ontdek ons volledige aanbod in onze productkiezer en bespaar!

×

 

Hallo!

Contacteer ons makkelijk via Whatsapp.

×