VELUX rolluik plaatsen in je dak? | Bestel bij Louis Fenêtre.| Louis Fenêtre
Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

VELUX rolluik plaatsen? Weg met lawaai

VELUX rolluik plaatsen: binnen of buiten

Een VELUX rolluik beschermt je vensters tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast heeft het rolluik een isolerende functie. Niet enkel thermisch, maar ook akoestisch. Voortaan hoor je geen regendruppels meer. Ga jij voor een VELUX rolluik op zonne-energie of verkies je een elektrische versie? Een VELUX rolluik plaatsen? Ontdek het aanbod bij Louis Fenêtre.

VELUX rolluik: zonne-energie of elektrisch?

Rolluiken op zonne-energie worden ook SSL genoemd. Ze zijn een uitstekende optie voor een reeds geïnstalleerd VELUX raam. Je hoeft je geen zorgen te maken over kabels. Dankzij de ingebouwde fotovoltaïsche cel wordt het daglicht omgezet in energie. Zo laadt de accu van het rolluik zichzelf op. Rol je rolluik op met een afstandsbediening op radiofrequentie.

Een elektrisch SML rolluik of VELUX rolluik plaatsen is ideaal voor nieuwbouw- of renovatieprojecten. Aan de hand van een kabeldoorgang kan je het SML rolluik op je VELUX installeren. Je kan het rolluik in één klik naar boven of beneden rollen met een (draadloze) afstandsbediening op radiofrequentie.

Hoe onderhoud ik een VELUX rolluik?

Hoe beter je de VELUX onderhoudt, hoe langer het venster meegaat. Dat geldt ook voor het rolluik. Een buitenrolluik bestaat uit aluminium lamellen die heel gemakkelijk schoon te maken zijn. Toch ben je best niet te bruusk tijdens de poetsbeurt. Houd rekening met deze 3 tips terwijl je reinigt:

  1. Vlekjes verwijderen doe je best met een vochtige doek. Zie je een klein vlekje op de rolluiken, dan raden wij aan dit te verwijderen met een lauwe, vochtige doek. Gebruik geen te natte vod, want dit zou schade aan de lamellen kunnen brengen.
  2. Gebruik geen speciale schoonmaakproducten. Wanneer je je buitenrolluik schoonmaakt, maak dan een sopje van water met wat allesreiniger. Je hoeft er niet te veel schoonmaakproduct in te doen, een klein dopje volstaat. Zorg ervoor dat je zeker geen magnetisch schoonmaakmiddel gebruikt. Dit kan het laagje dat op de aluminium lamellen ligt aantasten.
  3. Ga je een VELUX rolluik plaatsen? Maak deze onmiddellijk schoon met een Swiffer. Zo voorkom je dat er stof van de verpakking tussen de lamellen blijft zitten.

 

Een rolluik plaatsen op je VELUX dakvenster? Bestel eenvoudig en snel online bij Louis Fenêtre en plaats het zelf. Kwaliteitsproducten, snelle beschikbaarheid, zelf afhalen, zelf plaatsen. Kies voor Louis Fenêtre en bespaar! Ontdek ons volledige aanbod in onze productkiezer.

×

 

Hallo!

Contacteer ons makkelijk via Whatsapp.

×