Rolluik plaatsen? Ontdek de mogelijkheden. | Louis Fenêtre
Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Rolluik plaatsen? Ontdek de mogelijkheden.

Rolluik plaatsen? Ruim aanbod bij Louis Fenêtre

Welk soort rolluik past het best bij jouw woning? Doe de test:

 • Ga je op zoek naar de goedkoopste en eenvoudigste optie? Voorzetrolluiken zijn geschikt voor jou.
 • Wil jij je strakke gevel bewaren en geen raamkozijn langs de buitenkant van je woning? Opbouwrolluiken worden langs de binnenkant gemonteerd!
 • Een volledig geïntegreerd systeem zodat de rolluiken enkel zichtbaar zijn als ze naar beneden zijn? Jij kiest best voor inbouwrolluiken. Dit systeem is helaas onbruikbaar zonder het vervangen van de ramen.
 • Je rolluiken vanop afstand bedienen? Dat kan met elektrische rolluiken.

Overtuigd over welk soort rolluik plaatsen? Ontdek ons uitgebreide assortiment.

Hoe een rolluik plaatsen? Ontdek onze tips!

Een rolluik plaatsen is een fluitje van een cent voor elke ervaren doe-het-zelver. Heb je net iets minder ervaring? Dan kan deze taak uitvoeren een behoorlijke uitdaging zijn. Met onze handleiding en installatietips is het echter zeker geen onmogelijke opdracht.

We zetten de belangrijkste aandachtspunten even op een rij:

 • Voordat je rolluiken bestelt: zorg ervoor dat je juiste opmetingen maakt. Een foute opmeting leidt tot te grote of te kleine rolluiken. Bekijk onze opmetingstips.
 • Tijdens de montage: zorg ervoor dat je al het nodige materiaal in huis hebt.
 • Na de installatie: reinig de rolluiken minstens 2 keer per jaar. Met lauw water en een mild schoonmaakproduct zorg je er niet enkel voor dat je rolluiken er goed blijven uitzien, ze zullen ook langer meegaan.

Meer comfort en veiligheid? Rolluik plaatsen

Een rolluik plaatsen heeft tal van voordelen! Dit zijn volgens ons de belangrijkste:

 1. Jij kiest zelf hoeveel zonnestralen er binnenkomen. Wil je de kamer volledig verduisteren of mag er toch een beetje licht binnenkomen? Jij bepaalt zelf op welke stand je de rolluiken plaatst.
 2. Dieven maken geen schijn van kans. Rolluiken schrikken niet enkel de inbrekers af, ze maken het ook onmogelijk om in te breken.
 3. Je creëert minder inkijk. Heb je het gevoel dat alle voorbijgangers binnenkijken bij jou, dan rol je gewoon even de rolluiken naar beneden en je krijgt al je privacy zo terug.
 4. Je verbruikt minder energie: rolluiken houden de warmte binnen. Dit is een goede manier om op je energierekening te besparen.

 

Een rolluik plaatsen? Met de tips van Louis Fenêtre is het voor niemand een onmogelijke opdracht. Kies voor zelf plaatsen en geniet van alle voordelen van een rolluik voor de beste prijs. Besparen met Louis Fenêtre? Bekijk ons volledige aanbod in onze productkiezer.

×

 

Hallo!

Contacteer ons makkelijk via Whatsapp.

×