Rolluik laten plaatsen op raam | Bestel online bij Louis Fenêtre | Louis Fenêtre
Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Rolluik laten plaatsen? Ontdek de voordelen

 

Rolluik laten plaatsen? Louis Fenêtre

Heb je verbouwplannen? Ben je bezig met een nieuwbouwproject, of wil je gewoonweg een rolluik laten plaatsen op je bestaande ramen? Dat is allemaal mogelijk. Heb je thuis pvc of aluminium ramen? Combineer pvc ramen met pvc rolluiken en alu ramen met alu rolluiken. Zo straalt jouw woning binnenkort pure harmonie uit.

Nieuwe rolluiken: niets dan voordelen

Je kunt een rolluik laten plaatsen voor heel veel verschillende redenen. Niet enkel het verduisterende aspect, maar ook het isolerende en inbraakvertragende aspect kunnen je overtuigen.

  • Verduisterend: ’s nachts een volledige verduistering en geen geluidsoverlast meer. Overdag kies je zelf hoeveel zon je binnenlaat. Met rolluiken bepaal je helemaal zelf hoeveel licht je in je kamer wil.
  • Isolerend: niet enkel thermisch, maar ook akoestisch. Rolluiken zorgen ervoor dat de warmte in de winter binnen in de kamer blijft en dat de kamer koel blijft tijdens de zomer. Ook het geluid blijft buiten.
  • Inbraakvertragend: rolluiken zijn een heel goed beveiligingssysteem. Heel veel mensen staan hier niet bij stil, maar vanwege rolluiken maak je het inbrekers veel moeilijker om in te breken. De lamellen zijn een volledige afscherming van je raam waardoor het onmogelijk wordt om via het raam naar binnen te dringen.

 

Louis Fenêtre: in vier stappen naar meer comfort en veiligheid

  1. Opmeting: meet jouw ramen op en geef de afmetingen door.
  2. Materiaal: kies voor pvc of aluminum rolluiken.
  3. Bestellen: plaats je bestelling, en wij gaan meteen aan de slag.
  4. Plaatsen: rolluik zelf plaatsen of rolluik laten plaatsen? De keuze is aan jou

 

Een rolluik zelf plaatsen of laten plaatsen? Kies je voor besparen op plaatsingskosten of extra betalen voor plaatsing? Bij Louis Fenêtre is de keuze volledig aan jou. Kies voor zelf plaatsen en geniet van alle voordelen van een rolluik voor de beste prijs. Kwaliteit aan de beste prijs? Ontdek het volledige productgamma van Louis Fenêtre in onze productkiezer.

 

×

 

Hallo!

Contacteer ons makkelijk via Whatsapp.

×