Luifel kopen en plaatsen? Kom meer te weten bij Louis Fenêtre
Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Luifel kopen? Altijd heerlijk in de schaduw op jouw terras.

Ben je op zoek naar zonnewering maar wil je niet dat het in huis donkerder wordt? Een luifel kopen kan de oplossing zijn. Een luifel biedt je al de voordelen van zonnewering maar laat wel evenveel licht naar binnen. Bovendien creëer je met een luifel ook nog een heerlijke schaduwplek op je terras. Bij Louis Fenêtre vind je een groot aanbod luifels. Bestel eenvoudig online en kies voor zelf installeren.

Een luifel van Louis Fenêtre, dat betekent:

Eenvoudige plaatsing

Zelf je nieuwe luifel installeren? Met onze handleiding en praktisch installatietips is het zo gebeurd. Ook als je geen ervaren doe-het-zelver bent.

Het is voordeliger

Zelf opmeten, zelf afhalen en zelf plaatsen. Dat is drie keer geen extra kosten en dat betekent al snel een hele besparing op je aankoopbudget.

Snelle beschikbaarheid

Snelle levering nodig? Bij ons is je bestelling al na 6 weken beschikbaar voor afhaling. En het kan nog een stuk sneller als je bestelling voorradig is.

Ben je op zoek naar luifels?

Veelgestelde vragen

Waarom een luifel?

Er zijn verschillende redenen waarom een luifel kiezen misschien wel de beste oplossing is voor jou. Luifels zorgen voor schaduw in je huis en ook op (een deel van) je terras. Je huis warmt dus minder snel op tijdens hete zomermaanden zonder dat je daarom ook ingrijpt op de lichtinval of offers moet brengen op vlak van ruimte. Luifels zien er bovendien goed uit en dragen bij aan de uitstraling van je huis of terras. Ze zijn ook snel en eenvoudig te installeren en vormen bovendien een voordelig alternatief voor een terrasoverkapping. Toch liever een alternatief? Je kunt ook bij Louis Fenêtre terecht voor een groot assortiment screens op maat. Overtuigd? Ontdek ons ruime aanbod luifels en maak je keuze. ...

Kan een luifel tegen regen?

Een luifel is uiteraard vooral bedoeld om je te beschermen tegen de zon. Afhankelijk van het gekozen materiaal biedt een luifel ook in meer of mindere mate bescherming tegen regen. Je houdt er echter wel best rekening mee dat regen en wind een rechtstreeks effect hebben op de levensduur van je luifel. Je luifel gebruiken tijdens een hevig onweer of tijdens stevige regenbuien is dan ook geen goed idee. Ben je op zoek naar een luifel die schaduw biedt zowel in je huis als op je terras? Ontdek ons aanbod kwaliteitluifels aan voordelige prijzen....

Wat kost een luifel?

Wil je weten wat een luifel kost, dan kun je het beste onmiddellijk de juiste prijs controleren in de webshop van Louis Fenêtre. De kostprijs van een luifel kan sterk variëren, afhankelijk van factoren zoals de specifieke afmetingen en de materialen die je kiest. Bij Louis Fenêtre streven we er naar om kwaliteitsvolle luifels aan te bieden tegen de meest gunstige prijs. Ontdek de mogelijkheden en voordelen van onze luifels in de webshop, en profiteer van onze garanties....

Welke soorten zonwering zijn er?

Er zijn verschillende soorten zonwering.
  • Rolluiken: de meest efficiënte en flexibele vorm van zonwering. Het grote nadeel is echter dat ze geen licht doorlaten. De zon en de warmte buiten houden en toch nog naar buiten kunnen kijken, is helaas onmogelijk.
  • Screens: ook screens zijn zeer efficiënt. Ze zijn beschikbaar in verschillende materialen en kleuren. Naar buiten kijken met gesloten screens? Geen probleem.
  • Luifels: een luifel is minder efficiënt. Je raam wordt immers niet afgesloten waardoor de warme lucht nog steeds vrije baan krijgt. Toch biedt ook een luifel heel wat voordelen.
Welke soort de beste keuze is voor jou, hangt af van je eigen behoeften en voorkeuren. Interesse in één of meerdere van onze producten? Ontdek bij Louis Fenêtre een uitgebreid aanbod van rolluiken, screens en luifels.
stockramen kopen online
Zonnewering of screens kopen?
Stel zelf je ideale luifel samen via onze tool. Binnenkort geniet je van een oase van comfort in je tuin of op je terras.
Bekijk onze producten
...

Welke zonwering kan ik achteraf plaatsen?

Je kunt elke vorm van zonwering achteraf plaatsen. Je kunt daarbij kiezen voor montage op de dag of in de dag, inbouwen kan helaas niet. Bovendien kun je ook alle soorten zonwering uit ons aanbod eenvoudig zelf plaatsen. We moedigen dat zelfs aan. Zo hoef je immers geen beroep te doen op vakmensen en kun je aanzienlijk besparen op je budget. Ben je op zoek naar zonwering? Maak je keuze uit ons ruime aanbod rolluiken, screens en luifels.
stockramen kopen online
Zonnewering of screens kopen?
Stel zelf je ideale luifel samen via onze tool. Binnenkort geniet je van een oase van comfort in je tuin of op je terras.
Bekijk onze producten
...

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Louis Fenêtre luifel kopen
luifel kopen Louis Fenêtre
luifel kopen online Louis Fenêtre
Luifel kopen Louis Fenêtre snelle levering

Waarom een luifel kopen?

Met een luifel bescherm je jezelf en je huis tegen direct zonlicht en schadelijke UV-stralen. Het blijft dus langer aangenaam koel binnen en ook buiten. Met een luifel creëer je immers ook eenvoudig een heerlijke schaduwplek op je terras of balkon. Een luifel kopen heeft dus heel wat voordelen:

  • Energiebesparing: met luifels beperk je de temperatuurstijging in huis tijdens de hete zomermaanden.
  • De lichtinval blijft intact: een luifel zorgt voor schaduw zonder dat je daarvoor ook de hoeveelheid licht in huis beperkt.
  • Stijlvolle toevoeging voor je huis en terras: luifels dragen bij aan de uitstraling van je huis. Afhankelijk van je keuze kun je er zelfs de sfeer van een zuiders terras en tuin mee creëren.

Voeg daar nog aan toe dat luifels vaak snel en eenvoudig te installeren zijn en bovendien ook een budgetvriendelijk alternatief zijn voor bijv. een terrasoverkapping, en dan weet je dat wij alvast fan zijn. Ben je zelf nog niet zo overtuigd? Twijfel je nog of het installeren wel zal lukken? Neem alvast een kijkje naar onze installatietips.

Louis Fenêtre: kwaliteit en service zonder franjes.

We houden het graag eenvoudig hier bij Louis Fenêtre. Bij ons geen onnodig lange verkoopspraatjes en geen dure verplaatsings- of installatiekosten. What you see is what you get: kwaliteitsproducten aan de best mogelijke prijzen. Ons assortiment bestaat bovendien uitsluitend uit producten waarvan we weten dat zelf plaatsen voor niemand een onmogelijke opdracht is. Wil je graag toch een handje hulp? Onze experten helpen je graag.

Wil je een luifel kopen? Dan kan dat snel en eenvoudig in onze webshop. Gewoon je luifels, screens, rolluiken, … kiezen en bestellen. Wij zorgen er dan voor dat je zo snel mogelijk heerlijk kunt genieten.

×

 

Hallo!

Contacteer ons makkelijk via Whatsapp.

×